В последно време някой компании за безглутенов хляб започнаха да вдигат нивото в направата на своите продукти. Освен гамата от пресни хлябове с квас, д-р Шер германия направиха и уникална безглутенова фокача с оризов квас. Разликата с всички други аналози на хлябовете е тази, че квасените хлябове изискват много повече време за втасване и вкусът им е значително по-богат(според диетолозите и здравословен)
Естествено за да се запази свеж и жив, хлябът се пакетира в абсолютно азотна среда, като това не позволява неговата развала. Животът му при отваряне е в рамките на няколко дни, и то съхранен в хладилник и кутия(или фолио).
И такааа...
Нуждаете се от задоволителен, бърз и лек обяд? Не търсете повече от тази рецепта за сандвич с фокача, която използва плосък хляб в италиански стил без глутен. Най-хубавото при него е, че Schär свърши цялата упорита работа вместо вас, като предварително приготви своята вкусна focaccia con rosmarino.
Всичко, което трябва да направите, е да препечете фокача по ваш вкус, да я отворите, да намажете с парче песто и да напълните с пищните съставки на класическата салата капрезе: домати, моцарела и зелени листа. Идеален за тези, които приемат живота с наслада!
БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ ПШЕНИЦА
БЕЗ ДОБАВЯНЕ НА МЛЯКО
БЕЗ ЛАКТОЗА
БЕЗ ДОБАВЕНИ ЯЙЦА
ВЕГАН
ВЕГЕТАРИАНСКА
БЕЗ ПАЛМОВО МАСЛО
БЕЗ КОНСЕРВАНТИ
Безглутенова версия на традиционната италианска фокача
Обогатен с екстравърджин зехтин и масло от слънчогледови семки, тази безглутенова версия на италианската класика е изненадващо мека и може да се наслаждава направо от опаковката. Напълнете го с любимите си съставки или просто с рукола, сирене и домат за традиционен италиански вкус.