Безглутенова фокача с квас, определено създава нов хоризонт за вкусен сандвич

 В последно време някой компании за безглутенов хляб започнаха да вдигат нивото в направата на своите продукти. Освен гамата от пресни хлябове с квас, д-р Шер германия направиха и уникална безглутенова фокача с оризов квас. Разликата с всички други аналози на хлябовете е тази, че квасените хлябове изискват много повече време за втасване и вкусът им е значително по-богат(според диетолозите и здравословен)

Естествено за да се запази свеж и жив, хлябът се пакетира в абсолютно азотна среда, като това не позволява неговата развала. Животът му при отваряне е в рамките на няколко дни, и то съхранен в хладилник и кутия(или фолио).

И такааа...

Нуждаете се от задоволителен, бърз и лек обяд? Не търсете повече от тази рецепта за сандвич с фокача, която използва плосък хляб в италиански стил без глутен. Най-хубавото при него е, че Schär свърши цялата упорита работа вместо вас, като предварително приготви своята вкусна focaccia con rosmarino.

Всичко, което трябва да направите, е да препечете фокача по ваш вкус, да я отворите, да намажете с парче песто и да напълните с пищните съставки на класическата салата капрезе: домати, моцарела и зелени листа. Идеален за тези, които приемат живота с наслада!

 

 

БЕЗ ГЛУТЕН


БЕЗ ПШЕНИЦА


БЕЗ ДОБАВЯНЕ НА МЛЯКО


БЕЗ ЛАКТОЗА


БЕЗ ДОБАВЕНИ ЯЙЦА


веган

ВЕГАН


Вегетарианска

ВЕГЕТАРИАНСКА


Без палмово масло

БЕЗ ПАЛМОВО МАСЛО


Без консерванти

БЕЗ КОНСЕРВАНТИ


 





Безглутенова версия на традиционната италианска фокача


Обогатен с екстравърджин зехтин и масло от слънчогледови семки, тази безглутенова версия на италианската класика е изненадващо мека и може да се наслаждава направо от опаковката. Напълнете го с любимите си съставки или просто с рукола, сирене и домат за традиционен италиански вкус.


 

Имате ли близки или приятели болни от Цьолиакия?

Бихте ли взели участие в конференция посветена на Цьолиакията, безглутеновото и здравословно хранене?